(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Трпезариска маса 121 + стол Класик

43,248ден

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Можност да се купуваат елементите одделно:

  • Маса 26520-10%=23868мкд
  • Стол 6*4590=27540-10%=24786мкд

Димензии на маса: 160×90 (+40cm  се пушта).

Може да се избере боја на маса од тон карта и боја на столици од штоф карта.

Димензии

160×90 + 40cm

Back to Top