Попуст
Попуст

Витрина Рен

11,430ден

Димензии по елементи:
Полица 116 x 17 x 17 cm
ТВ дел 180 x 35 x 49 cm
Висечки елемент 62 x 22 x 90 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело
Иверка – 18mm

 

Боја

кастело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката