(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ Комода Ница

19,229ден

Димензии: 155х61х43 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал: корпус – иверка 25mm, 18mm; фронт – резбан медијапан со фолија

Боја на фронт

Бело, Антрацит

Боја на корпус

Артисан

Back to Top