(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Дадо

28,118ден

Димензии по елементи:

Полица 120 x 22 x 13 cm
Висечки елемент 90 x 34 x 94 cm
TВ дел 210 x 43 x 46 cm
Комода 90 x 34 x 130 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело/песок, сонома/бело
Материјал: 
18 mm иверка

Елементи кои ја сочинуваат витрина Дадо: полица, висечки елемент, ТВ дел и комода.

 

 

Димензии

Полица 120 x 22 x 13 cm
Висечки елемент 90 x 34 x 94 cm
TВ дел 210 x 43 x 46 cm
Комода 90 x 34 x 130 cm

Боја

Кастело / Песок, Сонома / Бело

Вие исто така би сакале…

Back to Top