Попуст
Попуст

Висечка полица Лана

3,060ден

Димензија: 120х35х29cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал: иверка 25/18мм

Димензија

120х35х29cm

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката