(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Денвер

  • Димензии: 247 x 203 x 64 см, делот за спиење 190 х 140 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки во врна мат боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од HR пена 35 kg/m³ обложена со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top