(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Тесино

Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки во црна боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од HR пена 35 kg/m³ обложена со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + полиуретанска пена со густина од 25 kg/m³ слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • без механизам
Back to Top