(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Агол Софабед Соната

121,419ден

Димензии:

285 x 170 x 85/109 см, дел са спиење: 186 x 140 см

Спореди
  • модерен дизајн, со дрвени ногарки
  • постои можност за комбинација на боја и дезен
  • удобна гарнитура
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 35 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам
  • простор за складирање
Back to Top