(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Дорис

73,842ден

Димензии:
– тросед, 187х100х73 cm
– двосед, 114х100х73 cm
– агол, 95х95х73 cm
– двосед-агол, 90х176х73 cm
– страница, 16х95х45 cm

Спореди
 • класичен, елегантен дизајн
 • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
 • удобна гарнитура
 • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
 • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
 • со механизам за пуштање
 • Цени по елементи:
  агол 20,593мкд
  лењивац 28,582мкд
  табуретка 2,438мкд
Back to Top