(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Агол Рене

61,949ден

  • Димензии: 290 x 240 x 97 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки во црна боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина 35/30 kg/m³(15H) + густина на полиуретанска пена 35/36 kg/m³(5H) и со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • со мешавина од силиконски филер и мелен сунѓер на потпирач
  • без механизам
Back to Top