(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Агол Фиренза

80,167ден

  • Димензии: 270 x 190 см, делот за спиење 190 x 140 x 11 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темен орев или по желба на купувачот од достапните нијанси
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 32 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ на потпирач
  • со механизам и кутија за складирање
Back to Top