(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Фотелја Нина

16,957ден

Димензии: 95х90х85 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна фотелја
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top