(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Гардеробер К22

8,783ден

Димензии: 86 х 134 х 37 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус бело со пори, сонома и K-107

Боја на фронт бело со порi, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Материјал  иверка 18 mm

 

Димензии

86 х 134 х 37 cm

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Back to Top