(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска соба Хепи К-107

21,247ден
18,060ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал  иверка 18 mm

Елементи

Гардеробер В22
Димензии: 44 х 198 х 37 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова

Биро Хепи КС-6
Димензии: 124 х 74 х 60 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова
Боја на корпус бело со пори, K-107, сонома

Висечки елемент ВС-2-94
Димензии: 94 х 37 х 25 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова
Боја на корпус бело со пори, K-107, сонома

 

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Back to Top