(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска Соба Хепи 1

32,664ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал  иверка 18 mm

Елементи

Биро Хепи
Димензија – 100 х 50 х 75 см
Боја – сонома, бело

Ормарче ОРК
Димензии: 44 х 102 х 37 cm
Боја на корпус  бело со пори, сонома и К-107
Боја на фронт  бело со порi, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Ормарче ОР-12
Димензии: 44 х 102 х 37 сm
Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Гардеробер Г-23
Димензии: 84 х 198 х 56 см
Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Висечки елемент ВС-2-94
Боја: бела, сонома

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top