(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Маја

16,978ден

Материјал: 18мм / метални ногалки

Димензии: 157 х 42 х 92 см

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал: 18мм / метални ногалки

Димензии: 157 х 42 х 92 см

Боја

нов даб | антрацит

Back to Top