Попуст
Попуст

Комода Елза 2К

4,533ден

Димензии: 80x40x83cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома/бело

Материјал: 16 mm иверка

 

Димензии

80x40x83 cm

Боја на фронт

Бело со пори

Боја на корпус

Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката