(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Стела

19,698ден

Материјал = иверка 18мм / резбан медијапан со фолија 18мм

Димензии: 150 x 42 x 75 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал = иверка 18мм / резбан медијапан со фолија 18мм

Димензии: 150 x 42 x 75 cm

Боја

нов даб | антрацит мдф

Back to Top