(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет КР-90 + пол

13,485ден

Димензии: 225х95 cm, дел за спиење: 200х90 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – сонома и бело со пори

Материјал – иверка 18mm

*Делот за спиење одговара на душек со димензии 200х90cm, во фиоката исто може да се стави душек кој одговара на димензии 190х80cm

Креветот оди комплет со фиока.

Боја

сонома, бело со пори

Back to Top