(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина 2К Артур

15,675ден
13,324ден

Димензија: 84х191х35cm
Апликација: Антрацит
Материјал: иверка 16mm
Боја: Артисан
Ногарки: Метални

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Димензија

84х191х35cm

Боја

Артисан

Апликација

Антрацит

Back to Top