Попуст
Попуст

Висечки елемент ВС-2-94

2,380ден

Димензија: 94х25х37cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Боја

Бела, Сонома

Димензија

94х25х37cm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката