(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кујна Хепи 140

14,900ден

Димензии: долни елементи 140 сm и висечки 200 cm. Висината на висечките елементи е 55 cm

  • во цената не е вклучен садоперот
Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт: сонома, бела

Боја на корпус: бела

Материјал: 16 mm иверка, плотна – 38 mm

димензија на долните елементи: длабочина без плотна – 47cm, со плотна – 60cm
*висечките елементи не ги монтираме на ѕид

Димензии

долни елементи 140 сm и висечки 200 cm

Боја на фронт

Бела, Сонома

Боја на корпус

Бела

Back to Top