(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Емануела

68,463ден

Димензии: 280х195, В: 73/100 cm
дел за спиење: 225х130 cm

Спореди
  • Гарнитура со модерен и елегантен дизајн
  • Постои можност за бирање на боја и модел на штоф
  • Дрвена конструкција, која овозможува цврстина и долготрајност
  • Со механизам за пуштање
Back to Top