(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Колор Премиум

47,794ден54,544ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
  • две димензии (160х200 cm и 180х200 cm)
  • може да се бира боја и модел на штоф
  • има простор за складирање
Димензии

200×160, 200×180

Back to Top