(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Пјетро

42,914ден

Димензии: 125х190 cm, В: 142 cm (висина на седечки дел: 63 cm), дел за спиење: 200х160 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • удобен лежај
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
Back to Top