(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Галелио

33,840ден

Димензии: 205 x 165 x 160 см, дел за спиење: 200 x 160 см

Спореди
  • модерен дизајн со метални црни ногарки
  • избор на материјал
  • удобен простор за спиење, жичано јадро и мемори пена
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • простор за складирање
Back to Top