(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

ЛЕ-МИ2

36,000ден

Димензии: 160х200 cm

Спореди
  • Со вклучен душек;
  • Aloe vera навлака;
  • Димензии: 200х160см;
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.
Back to Top