(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Работен елемент Р-40-3Ф

5,500ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Работен кујнски елемент со 3 фиоки
Димензија:40 cm
Материјал: иверка 18 mm

Димензија

40 cm

Боја на фронт

Артисан, Бела, Сонома

Боја на корпус

Бела

Back to Top