(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Работен елемент РС-80-2К

3,600ден

Димензија: 80cm

во цената не е вклучен садоперот

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Работен кујнски елемент за садопер со две крила
Димензија:80 cm
Материјал: иверка 18 mm

Димензија

80 cm

Боја на фронт

Артисан, Бела, Сонома

Боја на корпус

Бела

Back to Top