(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Кјубо

87,300ден

Димензии:

  • тросед, 223 x 85 x 84 см, дел за спиење: 190 x 140 см
  • двосед, 168 x 85 x 84 см
  • фотелја, 93 x 85 x 84 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 35 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам
Back to Top