(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Николас

Димензии:

  • тросед, 205 x 105 см
  • двосед, 153 х 105  см
  • фотелја, 100 х 100 см
Спореди
  • модерен дизајн со пластични или метални или во црна боја или по избор на купувачот од достапните нијанси.
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина 30 kg/m³ обложена со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 20 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top