(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Наџа

87,097ден

Димензии:

  • тросед, 230x102x76 cm, дел за спиење: 176×87 cm
  • двосед, 193x102x73 cm
  • фотелја, 74x90x96 cm

 

Спореди
  • модерен дизајн, со дрвени ногарки
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност

Вие исто така би сакале…

Back to Top