(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Милано

  • тросед, 267 x 97 см, делот за спиење 216 х 135 см
  • двосед, 216 х 97  см
  • фотелја, 80 х 82 см
  • софа, 207 х 90 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темен орев или по избор на купувачот од достапните нијанси
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 30 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • со механизам
Back to Top