(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Дорис

81,832ден

Димензии:

 • тросед, 220x98x73 cm, дел за спиење: 188×115 cm
 • двосед, 147x98x73 cm, дел за спиење: 113×115 cm
 • фотелја, 88x92x82 cm

 

Спореди
 • класичен дизајн, со дрвени ногарки
 • комплет тросед, двосед и фотелја
 • постои можност за купување на елементи
 • може да се бира боја и дезен
 • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 30cm
 • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
 • Цени по елементи:
  тросед со страни и механизам 40,286мкд
  тросед со механизам 35,560мкд
  двосед со страни и механизам 30,721мкд
  двосед со механизам 25,994 кд
  фотелја со страни 19,918мкд

Вие исто така би сакале…

Back to Top