(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Куатро

Димензии:

  • тросед, 160 x 98 см
  • двосед, 120 х 98  см
  • фотелја, 85 х 98 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во црна боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 25 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top