(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Соренто

Димензии:

  • тросед, 243 x 99 см
  • двосед, 204 х 99  см
  • фотелја, 127 х 99 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 30 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • без механизам
Back to Top