(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Тара

84,769ден

Димензии:

  • тросед, 235x110x85 cm, дел за спиење: 190×125 cm
  • двосед, 180x110x85 cm, дел за спиење: 135×125 cm
  • фотелја, 104x110x85 cm, дел за спиење: 125×60 cm

 

Спореди
  • модерен дизајн, со дрвени ногарки
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност

Вие исто така би сакале…

Back to Top