(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Фичо

28,054ден

Димензии: 205х120х85 cm, дел за спиење: 200х90 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобен лежај
  • делот за седење е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со простор за складирање
Back to Top