(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Софа Маша

24,300ден

Димензии: 146х100х88 cm, дел за спиење: 205х90 cm

Спореди
  • класичен, елегантен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна софа
  • делот за седење е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со простор за складирање
Back to Top