(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тросед Ненси

31,092ден

Димензии:

235 x 103 x 97 см, дел за спиење 190 x 120 см

Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки во црна и сива боја
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со клик-клак механизам
Back to Top