(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Ненси

76,261ден

Димензии:

  • тросед, 235 x 103 x 97 см, дел за спиење 190 x 120 см
  • двосед, : 176 x 103 x 97 см
  • фотелја, 87 x 85 x 97 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки во црна и сива боја
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • Троседот и двоседот се со клик-клак механизам
Back to Top