(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Висечка полица Браво

1,400ден
1,050ден

Материјал: Иверка 18mm
Димензија 137 х 18 х 22 cm
Боја – К-107, артисан

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Димензија

137 х 18 х 22 cm

Боја

K-107, Артисан

Back to Top
Производот е додаден во кошничката