(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина В1С Браво

9,800ден
8,330ден

  • Материјал: Иверка 18mm
  • Димензија 53 х 190 х 33 cm
  • Боја – артисан
Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Боја

Артисан

Димензија

53 х 190 х 33 cm

Back to Top