(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Висечка полица Вики

2,550ден

Димензија – 120 х 30 см

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – бело/бело
Материјал – иверка 36 мм / медијапан 18 мм
Димензија – 120 х 30 см

Димензија

120 х 30 см

Боја

Бела висок сјај / бела МДФ

Back to Top