(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Вики

14,488ден

Димензии: 150х46х45 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – Бело висок сјај/ Бела МДФ
Материјал – иверка 18/36 mm + медијапан 18 mm
Димензија – 150 х 46 х 45 сm

Димензија

150 х 46 х 45 см

Боја

Бела висок сјај / бела МДФ

Back to Top