(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Ана

24,981ден

Димензија: 255 cm
Димензии по елементи: ТВ дел 170х48х41 cm
Долна комода 85х122х34 cm
Висечки елемент 85х117х34 cm
Полица 110х21х21 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Бојафронт: антрацит МДФ, бело МДФ, беж МДФ, корпус: артисан

Материјал – артисан – иверка 16mm / антрацит – медијапан 18mm

Витрината оди само комплет.

 

 

 

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ, Антрацит МДФ

Боја на корпус

Артисан

Back to Top