Попуст
Попуст

Витрина ТВ 140 Хепи

4,439ден

Димензии: 140 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома/бело и бело/бело
Материјал:
16mm иверка

 

Боја

Сонома/бело, Бело / бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката