(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Претсобје Атена

10,270ден
9,243ден

Димензии: 100x29x205 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома и бела

Материјал: 16 mm иверка

 

Димензии

100x29x205 cm

Боја

Бела, Сонома

Back to Top