(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Рико

14,874ден

Димензии по елементи:
Полица 120 x 24 x 22 cm
ТВ дел 170 x 38 x 43 cm
Висечки елемент 50 x 28 x 93 cm
Комода 50 x 30 x 97 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело со висок сјај
Материјал:
18mm иверка

Боја

бела сјај

Back to Top