(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Сена

  • Димензии: 260 x 186 x 64 см, делот за спиење 220 x 150 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темна орев боја
  • удобна гарнитура, полиуретанска пена со густина од 32 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 25 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top